woningtype

Tuinfluiter bwnr. 147

Informatie

 • Type : Vrijstaand
 • Aantal kamers : 4
 • Opslag : Garage/Bergruimte
 • Aan de buitenrand van plandeel G worden 3 vrijstaande woningen gerealiseerd met een tuin aan het water. Met een knipoog naar de Zaanse Stijl is een tweetal woningtypen ontworpen waaronder deze in aanbouw zijnde vrijstaande woning type Tuinfluiter.

  Deze unieke woning valt op door de statige voorgevel met kozijnkaders, dubbele deuren en een frans balkon. De mooie ruime woonkamer en woonkeuken beschikken over grote raampartijen aan voor-, achter- en zijgevel wat zorgt voor veel licht en waardoor u kunt genieten van het zicht op water en groen !

  Op de 1e verdieping zijn 3 goed bemeten slaapkamers en een ruime badkamer, voorzien van luxe sanitair en betegeling. De eveneens zeer ruime zolder is geschikt voor diverse doeleinden en daarnaast nog voorzien van een bergzolder (bereikbaar middels een vlizotrap). Kortom met een gebruiksoppervlakte van circa 194 m2 ! een huis met ruimte en mogelijkheden.

  Afgezien van het feit dat de woning nieuw is en u dus de eerste jaren nauwelijks onderhoud heeft is ze uiteraard energiezuinig en all-electric (dus géén gasaansluiting). Met behulp van een warmtepompinstallatie en een vloerverwarmingssysteem op alle verdiepingen wordt de woning verwarmd/gekoeld (topkoeling). Daarnaast wordt de woning o.a. voorzien van 3 laags glas en PV-(zonne)panelen). De voor het ‘Zaanse stijl effect’ aangebrachte gevelbekleding bestaat uit onderhoudsarme vezelcementstroken met houtstructuur.

  Deze woning is inmiddels in aanbouw. Prognose oplevering 4e kwartaal 2024

  Woningtype : Tuinfluiter bwnr. 147

  schuif (eventueel) links-rechts voor info

  BnrStatusPrijsKaveloppInhoudWoonoppTuin
  1Verkocht386 m²715 m³183 m²Noord-West
  128Verkocht395 m²715 m³183 m²Zuid-Oost
  147Beschikbaar€ 845.600408 m²774 m³194 m²Zuid-Oost

  Alle prijzen zijn VON (Vrij Op Naam)

  Situatie

  Situatie Tuinfluiter bwnr. 147

  Locatie

  Overige woningen in project Nieuwbouw Kreekrijk

  In verkoop
  Snavelbies
  In verkoop
  Bermzegge
  In verkoop
  Zandzegge
  In verkoop
  Borstelbies
  In verkoop
  Wollegras
  In verkoop
  Kaaikstaete
  In verkoop
  Zwarte Mees, Groenling & Koolmees

  Bent u op zoek naar een woning ?

  Heeft u interesse in een van onze woningen of wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige projecten, maak dan gebruik van het contactformulier!