woningtype

Klipper

Informatie

 • Type : 2 onder 1 kap
 • Aantal kamers : 4
 • Opslag : Garage
 • De traditionele 2/1 woningen van het type Klipper zijn standaard al bijzonder groot met een afmeting van de begane grond van ca. 12 bij 6 meter. Daarnaast is door de toepassing van verschillende kleuren metselwerk en dakpannen iedere woning anders. De woningen beschikken standaard over een aangebouwde berging en twee eigen privé parkeerplaatsen.

  Indeling:

  Entree/hal met trapopgang en toiletruimte welke standaard wordt voorzien van sanitair en tegelwerk. De woningen hebben een grote keuken en woonkamer (met openslaande tuindeuren).

  Op de eerste verdieping bevinden zich de master bedroom met inloopkast, badkamer en nog 2 ruime slaapkamers. De ruime badkamer wordt standaard voorzien van sanitair en betegeling.

  In de woning wordt een warmtepompinstallatie (inclusief boilervat) met bodembron geplaatst welke het warm tapwater en de verwarming op de begane grond en eerste verdieping (vloerverwarming) verzorgt.

  Natuurlijk is er een ruim scala aan mogelijkheden om de woning tijdens de bouw verder aan uw woonwensen aan te passen. Zo kunt u de woonkamer en garage vergroten, maar ook een slaap- en badkamer op de begane grond realiseren.

   

  Alle woningen van dit type zijn verkocht

  Overige woningen in project Nieuwbouw Kreekrijk

  Verkocht
  Schoener
  Verkocht
  Tjalk
  Verkocht
  Galjoen
  Verkocht
  Fregat

  Bent u op zoek naar een woning ?

  Heeft u interesse in een van onze woningen of wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige projecten, maak dan gebruik van het contactformulier!