woningtype

Het Juffertje

Informatie

 • Type : Vrijstaand
 • Aantal kamers : 4
 • Opslag : Garage
 • Deze royale vrijstaande woning met een afmeting van ca. 13,5 bij  7,2 meter is gelegen aan het water.

  De toepassing van kleurrijk metselwerk en groene vezelcementdelen geven deze woningen een markante uitstraling. De woningen beschikken standaard over een aangebouwde berging met een oprit waar 2 auto's geplaatst kunnen worden.

  Indeling:

  Entree/hal met trapopgang en toiletruimte welke standaard wordt voorzien van sanitair en tegelwerk. De woning heeft een grote keuken met openslaande tuindeuren en een woonkamer met een grote raampartij met ook openslaande tuindeuren.

  Op de eerste verdieping bevinden zich de master bedroom met inloopkast, badkamer, een extra doucheruimte, een separaat toilet en nog 2 ruime slaapkamers. De ruime badkamer, de douche en het toilet worden standaard voorzien van sanitair en betegeling.

  Middels een vaste trap komt u op de tweede verdieping welke ook voor veel doeleinden geschikt is.

  In de woning wordt een warmtepompinstallatie (inclusief boilervat) met bodembron geplaatst welke het warm tapwater en de verwarming op de begane grond (exclusief de berging) en de verdiepingen (vloerverwarming) verzorgt.

  Als stimulans voor de aanleg van een duurzame tuin ontvangt u een bomenbon.

  Natuurlijk is er een ruim scala aan mogelijkheden om de woning tijdens de bouw verder aan uw woonwensen aan te passen.

  Wat dacht u om de woning aan de voorzijde met 1 meter uit te breiden of de eerste en tweede verdieping aan de achterzijde (inclusief de berging) met 1 meter te vergroten!

  Alle woningen van dit type zijn verkocht

  Overige woningen in project Nieuwbouw Kreekrijk

  Verkocht
  De Groene Jager
  Verkocht
  De Pauw
  Verkocht
  De Zwaluw
  Verkocht
  De Zwarte Leeuw

  Bent u op zoek naar een woning ?

  Heeft u interesse in een van onze woningen of wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige projecten, maak dan gebruik van het contactformulier!