woningtype

Het Juffertje 24 woningen (bnr : 22)

Informatie

Deze royale vrijstaande woning met een afmeting van ca. 13,5 bij  7,2 meter is gelegen aan het water. Start bouw september 2022

De toepassing van kleurrijk metselwerk en groene vezelcementdelen geven deze woningen een markante uitstraling. De woningen beschikken standaard over een aangebouwde berging met een oprit waar 2 auto's geplaatst kunnen worden.

Indeling:

Entree/hal met trapopgang en toiletruimte welke standaard wordt voorzien van sanitair en tegelwerk. De woning heeft een grote keuken met openslaande tuindeuren en een woonkamer met een grote raampartij met ook openslaande tuindeuren.Op de eerste verdieping bevinden zich de master bedroom met inloopkast, badkamer, een extra doucheruimte, een separaat toilet en nog 2 ruime slaapkamers. De ruime badkamer, de douche en het toilet worden standaard voorzien van sanitair en betegeling.Middels een vaste trap komt u op de tweede verdieping welke ook voor veel doeleinden geschikt is.

In de woning wordt een warmtepompinstallatie (inclusief boilervat) met bodembron geplaatst welke het warm tapwater en de verwarming op de begane grond (exclusief de berging) en de verdiepingen (vloerverwarming) verzorgt.

Als stimulans voor de aanleg van een duurzame tuin ontvangt u een bomenbon. Eventueel gewenst meerwerk geschiedt in overleg met de aannemer.

Woningtype : Het Juffertje 24 woningen (bnr : 22)

schuif (eventueel) links-rechts voor info

BnrStatusPrijsKaveloppInhoudWoonoppTuinStraat
15Verkocht511 m²947 m³221 m²Zuid-WestVergezicht
22Beschikbaar€ 876.800405 m²947 m³221 m²OostZonzicht
28Verkocht415 m²947 m³221 m²Zuid-WestZonzicht

Alle prijzen zijn VON (Vrij Op Naam)
De getoonde inhoud woning is inclusief bergruimte/garage.

Situatie

Situatie Het Juffertje 24 woningen (bnr : 22)

Locatie

Overige woningen in project Nieuwbouw Kreekrijk

In verkoop
Bonte Specht
In verkoop
Koperwiek
In verkoop
Goudvink
In verkoop
Groenling
In verkoop
Koolmees
In verkoop
Zwarte Mees
In verkoop
Merel & Tuinfluiter
In verkoop
De Pauw 24 woningen (bnr : 23)
In verkoop
De Zwaluw 24 woningen (bnr : 27)
In verkoop
Het Juffertje
Verkocht
De Zwaluw

Bent u op zoek naar een woning ?

Heeft u interesse in een van onze woningen of wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige projecten, maak dan gebruik van het contactformulier!