woningtype

Goudvink

Informatie

 • Type : Rijwoning
 • Aantal kamers : 4
 • Opslag : Berging
 • De inschrijving voor het type Goudvink is gesloten

  Deze 14 tussenwoningen en 1 hoekwoning met berging opgetrokken uit baksteen en onderhoudsarme gevelbekledingsplanken worden gasloos uitgevoerd en worden voorzien van een warmtepomp met een binnen- en buitenunit en pv-panelen. De kozijnen worden uitgevoerd in hardhout, de glasvlakken van isolerend 3-laags glas. De woningen zijn 5,1 meter breed

  Door toepassing van Zaans groen, Zaans blauw en verschillende gevel- en kapvormen wordt een afwisselend beeld gecreëerd in de wijk.

  Indeling woning
  Entree/hal met toiletruimte welke standaard wordt voorzien van sanitair en tegelwerk. De keuken met raampartij is gesitueerd aan de voorzijde en de woonkamer aan de achterzijde van de woning, gericht naar de tuin. 

  Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en de badkamer (standaard voorzien van sanitair en betegeling).

  Middels een vaste trap bereikt u de zolderverdieping, met veel ruimte wat voor vele toepassingen geschikt is, verder vindt u hier een separate technische ruimte.

  LET OP !

  1. De koop- en aannemingsovereenkomsten worden uitsluitend gesteld op naam van de aanvrager/partner die vermeld is/zijn op dit inschrijfformulier. Inschrijvingen zijn niet overdraagbaar.

  2. Voor deze woningen geldt een zelfbewoningsverplichting van 3 jaar.

  3. Deze woningen mogen gedurende de bouwperiode en gedurende 10 jaar, te rekenen vanaf de datum dat de woning voor feitelijk gebruik is opgeleverd, niet worden uitgebreid/vergroot.


   Voor de hoekwoning met het bouwnummer 32 gelden de hiervoor genoemde eisen niet!

   

  Alle woningen van dit type zijn verkocht

  Overige woningen in project Nieuwbouw Kreekrijk

  Enkele te koop
  Bonte Specht
  In verkoop
  Zwarte Mees
  In verkoop
  Koolmees
  In verkoop
  Merel & Tuinfluiter
  In verkoop
  Groenling
  Enkele te koop
  Koperwiek
  In aanbouw
  Het Juffertje

  Bent u op zoek naar een woning ?

  Heeft u interesse in een van onze woningen of wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige projecten, maak dan gebruik van het contactformulier!