Informatie

Deze royale vrijstaande woningen met een afmeting van ca. 11,3 bij 8,6 meter zijn met hun langgerekte vlonder gelegen aan het water.

De woningen beschikken standaard over een vrijstaande berging met een lange oprit waar 2 auto's geplaatst kunnen worden

Indeling:

Entree/hal met trapopgang en toiletruimte welke standaard wordt voorzien van sanitair en tegelwerk. De woningen hebben een grote keuken en woonkamer (met openslaande tuindeuren, ook bij de uitbreiding aan de linker zijgevel van de woonkamer).

Op de eerste verdieping bevinden zich de master bedroom, badkamer en nog 2 ruime slaapkamers. De ruime badkamer wordt standaard voorzien van sanitair en betegeling.

Middels een vaste trap bereikt u de zolderverdieping die voor veel toepassingen geschikt is. Tenslotte komt u middels een vlizotrap op de bergzolder.

In de woning wordt een warmtepompinstallatie (inclusief boilervat) met bodembron geplaatst welke het warm tapwater en de verwarming op de begane grond en eerste verdieping (vloerverwarming) verzorgt.

Natuurlijk is er een ruim scala aan mogelijkheden om de woning tijdens de bouw verder aan uw woonwensen aan te passen. Zo is het mogelijk om op de tweede verdieping een extra badkamer te creëren!

Bouwnummers : Fregat

BnrStatusPrijsKaveloppInhoudWoonoppTuinStraat
125Gereserveerd€ 687.900358 m²843 m³198 m²ZuidwestZonzicht
135Gereserveerd€ 687.900358 m²843 m³198 m²ZuidwestMaanzicht
Alle prijzen zijn VON (Vrij Op Naam)
Situatie

Brochure  (14.43 MB)

Inschrijfformulier

Prijslijst


Heeft u interesse in een van onze woningen of wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige projecten, maak dan gebruik van het contactformulier!