woningtype

De Pauw

Informatie

 • Type : Vrijstaand
 • Aantal kamers : 4
 • Opslag : Garage
 • Deze royale vrijstaande woningen met een afmeting van ca. 13,8 bij  7 meter (keuken ca 9,3) zijn gelegen aan het water.

  De toepassing van metselwerk en vezelcementdelen ( in de kleuren blauw en donkergroen) geeft deze woning een uniek Zaans tintje. De woningen beschikken standaard over een aangebouwde berging met een lange oprit waar 2 auto's geplaatst kunnen worden.

  Indeling:

  Entree/hal met trapopgang en toiletruimte welke standaard wordt voorzien van sanitair en tegelwerk. De woningen hebben een grote keuken met een grote raampartij en een woonkamer met openslaande tuindeuren. Deze tuindeuren treft u standaard ook aan in de zijgevel van de woning.

  Op de eerste verdieping bevinden zich de master bedroom, badkamer en een extra doucheruimte en nog 2 ruime slaapkamers. De ruime badkamer en ook de douche worden standaard voorzien van sanitair en betegeling.

  Middels een vaste trap komt u op de tweede verdieping welke ook voor veel doeleinden geschikt is.

  In de woning wordt een warmtepompinstallatie (inclusief boilervat) met bodembron geplaatst welke het warm tapwater en de verwarming op de begane grond (exclusief de berging) en de verdiepingen (vloerverwarming) verzorgt.

  Als stimulans voor de aanleg van een duurzame tuin ontvangt u een bomenbon.

  Natuurlijk is er een ruim scala aan mogelijkheden om de woning tijdens de bouw verder aan uw woonwensen aan te passen.

  Wat dacht u om de woning aan de voorzijde met 1 meter uit te breiden of de eerste en tweede verdieping aan de achterzijde met 1 meter te vergroten!

  Alle woningen van dit type zijn verkocht

  Overige woningen in project Nieuwbouw Kreekrijk

  In verkoop
  Het Juffertje
  In verkoop
  Kreekstaete
  In verkoop
  De Zwarte Leeuw
  In verkoop
  De Groene Jager
  Verkocht
  De Zwaluw

  Bent u op zoek naar een woning ?

  Heeft u interesse in een van onze woningen of wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige projecten, maak dan gebruik van het contactformulier!